Ratella-kodit Oy on perheyrityksestä lähtöisin oleva yritys. Vuonna 2018 yritysmuoto vaihtui osakeyhtiöksi ja yrityksen päätoimipisteeksi tuli Helsingin kantakaupunki.


Yrityksen taustalla on vankka ja laaja osaaminen rakennusalan eri osa-alueilta. Usean vuoden kokemus sekä uudiskohderakentamisesta että vanhempien asuntojen saneerauksista on antanut yritykselle varman ja luotettavan pohjan.


Intohimo vanhojen asuntojen kunnostamiseen sai alkunsa Tukholmassa, kun saimme lähietäisyydeltä seurata upeiden asuntojen remontteja historiaa hehkuvissa taloissa.


Ajan myötä olemme oppineet ymmärtämään ja arvostamaan vanhempien talojen historiaa. Remontissa haluammekin kunnioittaa talon historiaa ja säilyttää vanhaa ja alkuperäistä aina kun mahdollista. Arvostamme myös luonnon omia rakennusmateriaaleja.


Toimimme aktiivisesti asuntomarkkinoilla Helsingin kantakaupungissa ja pyrimme jatkuvasti löytämään uusia kunnostettavia asuntoja vanhoista kerrostaloyhtiöistä."Projektissa palkitsevinta on aina upean lopputuloksen lisäksi se, kun voi todeta projektin sujuneen suunnitelmien mukaisesti."


TOMMY ETOKARI


YRITTÄJÄ, RAKENNUSMESTARI, ASUNTOSIJOITTAJA, HARRASTE- JA ASUNTOVALOKUVAAJA


Copyright @ All Rights Reserved